Kontaktlinser

Upptäck hemligheterna bakom kontaktlinser

Billiga färgade linser - fakta och tips

Billiga färgade linser ska inte kosta mer än ca 150 kr för ett tvåpack på nätet. Dock är denna typ av linser alltid engångsliner som främst används på fester och i samband med högtidsklädsel.

Riktpriset för billiga färgade linser är 150 kr – allt däröver kan betecknas som dyrt. För detta pris kan man t.ex. köpa färgade kontaktlinser på ZebraUt.se. Netlens och Lensway tar betydligt högre priser – 207 kr respektive 344 kr för färgade linser hos de föregående företagen. I detta fall avses naturligtvis kontaktlinser utan styrka – alltså färgade linser, vars enda syfte är att förändra ögonens naturliga färgsättning.

Färgade linser billigt hos optiker

Det är lätt att låta sig luras av de låga linspriserna på nätet – ofta måste du nämligen räkna med ett saftigt prispåslag för fraktkostnader. Hos optiker är det genomsnittliga priset för färgade engångslinser (ofta 2-pack) ca 300 kr. Men då ingår linsprovning – optikern hjälper dig att prova vilka linser som passar bäst. Dessutom får du kostnadsfri rådgivning och instruktioner hur man sätter in och tar ut linserna. Denna service ingår inte linser som köpts på nätet.

Billiga färgade linser – lyxprodukter

Färgade linser är engångslinser som ofta köps i tvåpack och helt saknar styrka. Denna typ av linser är väsentligt dyrare än reguljära endagslinser, för att inte tala om månadslinser. Av denna anledning är det mest kändisar som dagligen använder färgade endagslinser. Även om du kommer över färgade linser billigt är de således aldrig lika billiga som vanliga linser.

Reklamlänkar