Kontaktlinser

Upptäck hemligheterna bakom kontaktlinser

Kontaktlinser priser - fakta och tips

Kontaktlinser säljs till olika priser; dyrast är de hos optiker och billigast hittar du kontaktlinser online. Glöm dock inte att konsultation ingår i samband med ett optikerbesök – på nätet saknas sådan helt.

Du som sedan länge har fastnat för ett specifikt märke av kontaktlinser behöver sällan eller aldrig konsultera ditt linsval med en optiker. I ditt intresse ligger således att hitta kontaktlinser till så låga priser som möjligt. Att handla kontaktlinser på nätet blir då en självklar manöver, liksom att jämföra priser mellan olika nätbutiker som Lenson och Netlens. Ta förslagsvis hjälp av alltomlinser.se och deras prisjämförelseguide innan du slår till.

Förstagångslinser – inhandla hos optiker

Du som för första gången handlar kontaktlinser bör initialt uppsöka en optiker för att få en synundersökning gjord. I detta sammanhang bör du även konsultera möjliga linsval och priser på passande kontaktlinser med din optiker. Om du t.ex. köper månadslinser för första gången kan det vara klokt att köpa dem hos optiker vid två eller tre tillfällen. Då bör du också passa på att ta emot råd och tips samt under alla omständigheter meddela optikern om du är missnöjd med något (förutom linsernas inköpspris).

Priserna varierar – på nätet i synnerhet

När du slutligen blivit en van användare av linser kan du övergå till att köpa kontaktlinser till bästa pris på nätet – men även på nätet varierar priserna kraftigt. Glöm dock inte att regelbundet – helst ett par gånger om året – uppsöka optiker för att få din synskärpa uppmätt.

Reklamlänkar