Kontaktlinser

Upptäck hemligheterna bakom kontaktlinser

Billiga kontaktlinser - fakta och tips

Nätet är en guldgruva för dig som letar billiga kontaktlinser. Ingen optiker kan konkurrera med priserna på internet – men att hitta bästa pris på kontaktlinser är inte helt lätt.

En månads förbrukning av kontaktlinser – oavsett om det rör sig om endagslinser eller månadslinser – ska inte behöva kosta mer än någon hundralapp, förutsatt att du handlar dina kontaktlinser på nätet. Du som väljer att handla linser hos optiker får räkna med att en synundersökning – plus en månads provpaket på rätt linser – kostar runt 400 kr. Du som vill köpa billiga kontaktlinser på nätet kan förslagsvis använda följande prisjämförande sajt för att hitta dina linser till lägsta pris:

  • Alltomlinser.se – här hittar du bästa pris på endagsliner, månadslinser och färgade linser. Du kan även göra en märkessökning och se vilken återförsäljare som säljer linser av ett specifikt märke till absolut bästa pris.

Många linsguider, få prisjämförande sajter

Förutom ovanstående sajt finns det mängder av prisjämförande sidor på nätet – märk väl att de övriga inte är lika heltäckande som alltomlinser.se. Däremot finns det flera gratis linsguider på nätet – de hjälper dig emellertid inte att hitta bästa pris på linser, men väl matnyttig information.

Reklamlänkar