Kontaktlinser

Upptäck hemligheterna bakom kontaktlinser

Dailies linser - fakta och tips

Dailies kontaktlinser är ett populärt märke som tillhandahåller dagslinser med styrka. Kvaliteten på linserna anses vara hög och prissättningen – om inte låg så åtminstone human för plånboken.

Linser från Focus Dailies – i dagligt tal benämnda Dailies linser – är en mycket populär typ av endagsgslinser. Dessa linser tillverkas av CIBA Vision Group och består till 31 procent av nelfilcon A och till 69 procent av vatten. Dailies kontaktlinser ändrar inte färg på dina ögon, utan är helt vanliga, mjuka endagslinser med styrka.

Dailies linser – 30 linser i varje förpackning

Dailies linser köps vanligtvis i månadsuppsättning, d.v.s. 30 linser per förpackning. Focus Dailies kontaktlinser säljs dock ibland under andra namn, vilket kan ställa till med problem i de fall butiker inte tillhandahåller alla namnen. Namnen Synolens, OneDay, liksom iWear och Easyvision, förekommer.

Dailies endagslinser – högkvalitativt alternativ

Dailies linser är populära tack vare det faktum att de anses vara linser av hög kvalitet till ett förhållandevis attraktivt pris. De är – enligt tillverkaren själv – ytterst väl lämpade för allergiker eftersom de – i likhet med andra endagslinser – inte utsätts för varaktiga beläggningar av skräp och pollen.

Reklamlänkar