Kontaktlinser

Upptäck hemligheterna bakom kontaktlinser

Partylinser - fakta och tips

Partylinsernas främsta funktion är att tillfälligt – eller mera varaktigt – ändra din ögonfärg. Partylinser finns därför både som engångslinser och månadslinser, med eller utan styrka.

Partylinser är egentligen inget annat än färgade linser utan styrka. Syftet med partylinser – eller festlinser som de mera traditionellt kallas – är inget annat än att ändra färgen på ögonen till en färg som bättre passar din tillfälliga klädsel eller hårfärg.

Crazy linser – en form av festlinser

Crazy linser är en annan form av partylinser, vars syfte är att skapa effekter i ögat. Dessa förekommer särskilt i samband med maskerader och halloweenfester. Det kan röra sig om självlysande, glänsande linser eller linser med vassa djävulsblickar.

Enkelt och effektivt sätt att bli snygg

Festlinser är ett utmärkt sätt att ändra ögonfärg till det bättre – såväl permanent som på kortare sikt. Färgade festlinser finns således både som endags- och månadslinser. Tänk dock på att även denna typ av linser kräver att du uppsöker optiker. Optikern redogör för dina ögonmått samt berättar för dig om hur linsen ska förvaras, rengöras och placeras i ögat. I samband med att du första gången beställer festlinser på nätet krävs vanligtvis att du skickar in ett intyg från din optiker.

Reklamlänkar