Kontaktlinser

Upptäck hemligheterna bakom kontaktlinser

Gratis kontaktlinser - fakta och tips

Gratis kontaktlinser är en myt – men många företag lockar faktiskt genom gratis prova-på-erbjudanden. Som kund bör du försäkra dig om att dessa engångserbjudanden inte är bindande.

Många företag erbjuder nya kunder en sorts prova på rabatt – man får t.ex. en månads förbrukning av kontaktlinser helt gratis – på så sätt hoppas företagen locka nya kunder. Som kund ska du emellertid passa dig för återförsäljare som lockar med gratis kontaktlinser i utbyte mot t.ex. ett års linsabonnemang. Särskilt telefonförsäljare tenderar att omvandla det som till en början skulle vara gratis kontaktlinser till bindande årsabonnemang.

Återanvänd inte endagslinser

Att spara pengar på kontaktlinser genom att återanvända endagslinser är inte att rekommendera. Rådfråga en optiker eller oberoende expert om anledningarna till att inte återanvända endagslinser. Däremot är det naturligtvis ok att spara pengar på frakten genom att beställa ett större parti kontaktlinser på en och samma gång – då får du på sätt och vis linser gratis.

Rabattkoder hos olika återförsäljare

De flesta återförsäljare av kontaktlinser har olika rabattkoder du kan använda dig av för att trissa ner priset ytterligare. Sök på konsumentorienterade forum eller googla dig fram – eftersom marknaden för kontaktlinser är enorm finns det stora pengar att spara genom att leta fram rätt rabattkod.

Reklamlänkar